Trouwen huize Franckendael

trouwen huize frankendael

Trouwen huize Franckendael in Amsterdam.

Marthe en Jeff deden dat, trouwen huize Franckendael en hoe! Wat een supertoffe bruiloft was dit zeg. En wat een geweldig leuk bruidspaar zijn Marthe en Jeff. Even vooropgesteld dat alle bruidsparen die ik fotografeern super leuk en geweldig zijn! Maar een tikje jaloers ben ik wel op Marthe en Jeff. Later in dit blog kom je erachter waarom.

Mijn dag start ik eerst bij het huis van de vriend van Jeff. Daar kleedt hij zich namelijk om. aankleden bruidegomAls hij zover is gaan we eerst met 2 vrienden en zijn vader naar de bloemist. Aldaar kiest Jeff bloemen uit voor het bruidsboeket. bruidegom zebrapad bruidsboeketHoe relaxed is dat! Gewoon op de ochtend van de bruiloft je boeket laten samen stellen. Nadat ik dat had gefotografeerd, ben ik doorgereden naar het appartement van het bruidspaar.

De bruid.

Daar zat namelijk Marthe op een stoel en werd ze opgemaakt door de visagiste. Toen ik binnen kwam was haar kapsel eerst aan de beurt. bruid visagie bruid bruid Als dan ook Marthe is omgetoverd tot een geweldig mooie bruid is het wachten tot Jeff zijn Marthe komt op halen. Dat doet hij op een rode fiets. Fietsen hoort wel een beetje bij Amsterdam toch?bruidegom fiets

Amsterdam centrum.

In het centrum van Amsterdam maken we foto’s. Met de auto stoppen we bij een aantal authentieke plekjes in het centrum. trouwen huize frankendael huize frankendael amsterdam magere brug bruidspaar amsterdam trouwen in amsterdamDan moeten we ons nog wel haasten om een beetje op tijd bij huize Franckendael aan te komen.

Ceremonie bij Huize Frankendael.

En geheel in stijl komt het bruidspaar ook hier aan op de fiets. De bruidegom fietst en de bruid zit gewoon op de bagagedrager. huize frankendael trouwen huize frankendae trouwen huize frankendaeDe ceremonie kan beginnen! En die is mooi, de babs is een oude bekend van me, dus dat is een leuk weerzien. Het bruidspaar heeft een paar mooie woorden voor elkaar. Prachtig om de emoties te zien bij ze.

Bruidstaart.

Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Die staat prachtig in het midden van de ruimte en prachtig in het zonlicht. bruidtaart huize frankendael Dan volgen er een paar leuke speeches en spellen. Niet alleen het bruidspaar geniet maar ook de gasten. Bij het diner maak ik nog een paar sfeerbeelden en dan is het tijd voor een feestje.

Feestavond.

Het bruidspaar opent het feest door een supertoffe dans. openingsdans vader bruid dansDaarna worden er meer mensen de dansvloer op getrokken. En ook tijdens de feestavond wordt het bruidsboeket weg gegooit. bruidsboeket vangenVoor de deur maken we nog wat foto’s met sterretjes. Het plezier straalt overal vanaf. Ik neem dan afscheid van het bruidspaar.

Huwelijksreis.

Zij vertrekken een paar dagen later op huwelijksreis. En wat voor huwelijksreis!!! Ze gaan 16 maanden op reis. Wat een luxe en wat geweldig is dat! Ik volg ze op instagram, ze maken geweldige dingen mee. En daarom ben ik wel een tikje jaloers op ze.

Maar wat vond ik het tof om hun bruiloft vast te leggen.

Trouwen Huize Franckendael, deze bruiloft was te gek! Als jij nog op zoek bent naar een bruidsfotograaf, neem dan nu snel contact met mij op!

2

Laat een bericht achter