Sterretjes op je bruiloft

Sterretjesbruiloft.

Sterretjes op je bruiloft zijn echt gaaf, het geeft iets speciaals aan jullie bruiloft. En sterretjes zijn op meerdere manieren toe te passen. Echt waar hoor ik je denken? Ja echt waar. Want denk eens bijvoorbeeld aan sterretjes bij de openingsdans.schrijven met sterretjes

Magische sterretjes op je bruiloft!

Dat geeft echt een prachtig en magisch effect. Maar helaas mag je vanwege brandgevaar niet bij iedere locatie sterretjes binnen laten branden. Overleg dat dus goed met de locatie van te voren om teleurstellingen te voorkomen.

Fotoshoot met sterretjes.

Je kan ook een fotoshoot doen met sterretjes. Maar daarvoor moet het wel donker zijn. Zonder duisternis heb je namelijk geen mooi effect van de sterretjes. In de avond kan ik jullie als bruidspaar even mee naar buiten nemen voor een korte shoot.

Schrijven met sterretjes op je bruiloft.

De woorden zijn beperkt die ik kan schrijven, maar love of lief is natuurlijk harstikke leuk.love met sterretjes

Sterretjes lichtspoor.

Ik kan bijvoorbeeld om jullie heen lopen met een sterretje zodat je een lichtspoor in beeld krijgt.

Maar wat kan je nog meer met sterretjes op je bruiloft doen? Nou wat dacht je ervan als jullie op het einde van de bruiloft naar buiten lopen door een erehaag van jullie gasten die sterretjes vast houden. Dat is toch wel 1 van mijn favoriete momenten. magische sterretjes sterretjes op je bruiloft

Het geeft zo’n magisch effect. En dit moment kan je natuurlijk ook in scene zetten. Dus tijdens het feest even naar buiten met wat familie of goede vrienden. Die vormen dan een kleine poort waar jullie tussen staan en uiteraard ook lopen. Het effect is net zo gaaf. Wat zijn er nog meer voor mogelijkheden? Jullie kunnen ook zelf 1 of meerdere sterretjes vast houden, dat is ook superleuk!

Trouwringen.

En om het sterretjesfeest compleet te maken is het ook gaaf als ik jullie trouwringen met een sterretje op de foto zet. sterretjes op je bruiloftKortom er zijn idee├źn genoeg omtrent sterretjes op je bruiloft.

Welke sterretjes moet ik nemen?

Ik adviseer wel altijd om lange sterretjes te nemen, die van 15 cm moet je echt niet kopen. Deze korte sterretjes zijn opgebrand voor je het weet. De langste sterretjes zijn 70 cm en die zijn het meest geschikt. Die branden lang genoeg voor een goed en mooi effect. Als je kijkt bij FONKELEND zie je al heel veel toffe voorbeelden wat je kan doen met sterretjes. Ik daag je uit om iets gaafs te bedenken op jullie bruiloft met sterretjes. Ik denk graag mee! Neem snel CONTACT met mij op als je op zoek bent naar een creatieve bruidsfotograaf die wel raadt weet met een paar sterretjes of vuurwerk op jullie bruiloft!