Huize Molenaar bruidsfotografie

bruidspaar huwelijksboot

Huize Molenaar speelt een belangrijke rol op deze 2 daagse bruiloft van Fabrice & Jessica.

Huize Molenaar is de locatie waar Fabrice en Jessica trouwen, maar ik start bij het court hotel in Utrecht. Ik ontmoette Jessica en haar goede vriendin op de love & marriagebeurs in Utrecht. Bij het kennismakingsgesprek een paar weken later ontmoette ik ook Fabrice.

In de hotelkamer van Jessica was het een gezellige boel, 2 vriendinnen en haar danspartner/vriend/visagist/kapper, was druk bezig om van Jessica een bruid te maken. visagie bruid bruid haarlakIk heb geleerd dat dansers geen schaamte kennen, borsten worden goed gelegd en in een string de kamer rondhuppelen is heel gewoon.

Na deze gezellige taferelen ben ik naar Fabrice en zijn vrienden gelopen die bij Karel V een kamer hadden. Ook daar was het gezellig maar een stuk meer opgeruimd. bruidegom karel v stropdas bruidegom Ondertussen arriveerden de daggasten bij huize Molenaar om Fabrice op te wachten.

Toen iedereen in de tuin zat van Huize Molenaar kwam Jessica binnen met haar vader.

Het bruidspaar ziet elkaar voor het eerst in de tuin van Huize Molenaar, wat een heerlijk moment! huize molenaarEen mooie ceremonie buiten in de tuin van Huize Molenaar is het gevolg.

Het bruidspaar spreekt prachtige en emotionele woorden uit naar elkaar. Maar ook de 4 getuigen krijgen mooie woorden te horen van het bruidspaar. bruidspaar huize molenaarHet maakt de ceremonie enorm persoonlijk.

Eveneens in de tuin van Huize Molenaar vinden de felicitaties en een toost plaats.huize molenaar utrecht Daarna kan het hele gezelschap verder borrelen in de tuin van Huize Molenaar. Het bruidspaar, ik en de goede vriendin van Jessica gaan de binnenstad van Utrecht in voor een korte fotoreportage. bruidspaar utrecht trouwen utrechtAls we terug komen kan er al plaats genomen worden in de dinerzaal. Na 2 speeches en het voorgerecht zit voor mij deze dag erop.

Grote catacomben in Utrecht.

Een dag later ben ik weer in Utrecht, dit keer niet bij Huize Molenaar. Nee nu ben ik bij de grote catacomben aan de oude gracht. Hier vind namelijk het feest plaats van Fabrice en Jessica. Als verrassing wordt het bruidspaar in een grote sloep opgehaald bij hotel Karel V.bruidspaar huwelijksboot Vrienden varen het bruidspaar naar de grote catacomben. Wat een fantastische aankomst! Het bruidspaar wordt feestelijk onthaald met confetti kanonnen en begroet iedereen.

Na een klein uurtje is het dan zover, de openingsdans. Van twee mensen die goed kunnen dansen (Jessica zelfs beroepsmatig) mag je wat verwachten toch? Nou, dat hebben ze meer dan waargemaakt.grachten utrecht bruidspaar bruidspaar dansen openingsdans bruidspaar danst In een flink tempo worden diverse dans moves perfect neergezet. Iedereen staat buiten om het bruidspaar heen want niemand wil dit missen. Het is geweldig, het is tof, het is gaaf en het bruidspaar geniet zichtbaar.
Na de openingsdans neem ik het bruidspaar nog even mee voor een korte avondshoot. Daarna zat mijn taak er alweer op. Ik vond het een fantastische bruiloft om te fotograferen.

Als bruidsfotograaf wil ik ook graag jullie bruiloft fotograferen. Mail of bel me voor een afspraak. Meer informatie over de kosten van bruidsfotografie, vind je onder het kopje tarieven.bruidspaar utrecht

 

 

 

 

  1. Wij zijn Anas en Sacha en wij hebben het voornemen om ergens in mei/juni/juli 2025 te trouwen. Jullie locatie sprak ons erg aan daarom zouden we graag een afspraak willen maken om een keer te komen kijken. Mocht dit mogelijk zijn, dan horen we graag wanneer dit zou kunnen. Ook zijn wij benieuwd naar de kosten (incl. catering) voor ongeveer 15 personen inclusief het bruidspaar. Zou het mogelijk zijn een inschatting voor ons te maken?

Laat een bericht achter