Bruiloft in de Goffertboerderij

bruidsmeisje

De bruiloft van Joy en Gerrit Jan.

Bruiloft in de goffertboerderij, bij mr. Panda wel te verstaan. Joy nam een paar maanden voor de bruiloft contact met mij op nadat ze een zoektocht was begonnen naar een bruidsfotograaf via google.

bruidskinderenbruidsmeisje bruid Zo kwam ze bij mij terecht en vond juist de spontane momenten die ik graag vastleg heel tof.
We hadden elkaar alleen maar telefonisch gesproken en dus nog niet eerder gezien toen ik 10 juni bij hun huis in Nijmegen aankwam.

Trouwen in de Goffertboerderij.

Zo was ik deze dag bruidsfotograaf Nijmegen. Ik had een lange dag voor de boeg. Dit leuke bruidspaar heeft 5 kinderen, dus dan weet je als bruidsfotograaf dat er genoeg toffe momenten zullen zijn die dag. Joy was met de kinderen thuis en daar werd iedereen zijn haar, make up en kleding gedaan. Geholpen door wat familie werd het daar thuis een enorm drukke boel. Ik legde zoveel mogelijk toffe momenten vast. En 1 van die momenten werd beloond met een mooie Masteraward. Ook al doe ik bijna nooit meer mee met wedstrijden deze award is toch weer een mooie toevoeging aan mijn lijstje awards.

De bruiloft kan begonnen.

Toen iedereen klaar was kwam Gerrit Jan in een limo aan om het hele gezin op te halen. Vanaf daar zijn we naar de Goffertboerderij gereden. We zijn het Goffertpark ingelopen voor de fotoshoot, we konden precies een mooi stukje pakken van het park. De rest was namelijk afgezet omdat die avond de Red Hot Chili Peppers zouden optreden.

goffertpark bruiloft goffertboerderijTeruggekomen bij de boerderij was het tijd voor de ceremonie. Deze vond buiten plaats, in een mooi stukje groen was de setting prachtig. De jonge van de familie vond het allemaal maar spannend en was niet van plan mee te werken wat ook weer hilarische foto’s opleverde. De ceremonie was erg mooi en hier en daar een tikkeltje chaotisch maar vooral gezellig. Hier kan ik niet veel woorden aan besteden, check de foto’s maar die spreken voor zichzelf.

bruiloft in de goffertboerderij goffertboerderij bruid en vader bruiloft in de goffertboerderij goffertpark

Bruidstaart.

De bruidstaart werd aangesneden na de felicitaties. Daarna volgde een gezellige borrel en uiteindelijk een overheerlijk buffet. Alles was mooi gestyled en het eten was niet alleen gevarieerd maar ook erg lekker.

bruiloft in de goffertboerderij bruidspaar details bruiloft

Feestavond.

De feestavond was gezellig, kleurrijk en heeeeel tof. Ook hier spreken de foto’s voor zich. Het bruidspaar heb ik nog even meegenomen naar buiten voor een avondshot. Nadat iedereen zich had uitgeleefd op de dansvloer hebben we het bruidspaar uitgezwaaid die door een poort van fonkelende sterretjes liepen en sprongen. Wat een heerlijke dag, vol energie, gezelligheid en liefde! Kortom deze bruiloft in de Goffertboerderij was helemaal te gek!

bruiloft in de goffertboerderij bruidsfeest bruiloft in de goffertboerderij feest bruidspaar bruiloft in de goffertboerderij bruidspaar sterretjes

2

Laat een bericht achter