Herfstbruiloft

bruidspaar

Herfstbruiloft in november.

Een herfstbruiloft, waarom zou je willen trouwen in de herfst, hoor ik je denken? Nou dat ga ik je uitleggen in dit blog.

Trouwen in de herfst.

Stance en Swer waren helemaal niet van plan om een herfstbruiloft te organiseren, maar vanwege corona werd hun bruiloft van juni 2020 verzet naar 19 november 2021. Ik als bruidsfotograaf ben juist een enorme fan van een herfstbruiloft.

visagie bruidspray bruidDe kleuren van de bomen zijn dan prachtig en vaak is de temperatuur nog aangenaam. Maar vooral het licht is geweldig! De zon staat wat lager waardoor je spectaculair licht krijg. En als kers op de bruidstaart is ook nog eens vroeg donker. Dat was deze keer fijn, want 1 week voor hun bruiloft werd besloten dat 20 uur de eindtijd was. Een gekke tijd om dan al je trouwdag te eindigen, maar het was niet anders.

Vroeg beginnen op een herfstbruiloft.

De dag begon wat eerder want er moesten veel elementen in een verkorte dag gestopt worden. Ik begon bij Stance die werd opgemaakt en daarna door de kapper een tof bruidskapsel aangemeten kreeg.

visagie bruid Ondertussen snelde ik naar Swer die werd geholpen door zijn broer en schoonvader. Vooral de stropdas was daar een uitdaging.

bruidegom

Ondertussen was de bruid zover om haar jurk aan te trekken, hier waren de knoopjes een uitdaging. De first look vond buiten plaats de zon scheen volop. Het boeket was gemaakt door flowermoments en was weer prachtig. En wat een mooi bruidspaar!

trouwen herfst herfstbruiloftAls dan ook de rest van de gasten zijn gearriveerd, komt het bruidspaar aan per boot. Dan is het al tijd voor een 3 gangen lunch. Tussen de gangen door neem ik het bruidspaar nog even mee naar buiten voor een korte shoot.

bruidspaar bruidspaar

Trouwen in de herfst.

Dan is het toch echt tijd om te trouwen. De officiële ceremonie wordt gedaan door hun beide vaders, hoe tof is dat!

De begintijd van de ceremonie was 16.30 dus tijdens de ceremonie werd het buiten al donker.

trouwen trouwen
Als ze na de ceremonie uiteindelijk ook naar buiten komen met hun glas bubbels levert dat al een toffe en spontane plaat op.

toost toost

Bruidstaart op een herfstbruiloft.

De bruidstaart werd buiten aangesneden, heel sfeervol onder een stretchtent met hier en daar terrasverwarmers. bruidstaartNog even snel hebben we een foto gemaakt bij de prachtige zonsondergang en al snel daarna begon het feest. bruidspaar zonsondergang En een feestje werd het! Een volle dansvloer en blije mensen. Toen het om 20 uur was afgelopen had iedereen het idee dat het al veel later was. Kortom iedereen ging op tijd naar huis om verder te genieten van deze prachtige, sfeervolle en heerlijke bruiloft.

bruidsfeest bruiloft feest feest bruiloft feest

Een herfstbruiloft is nog meer aan te bevelen omdat je vaak veel meer keuze hebt voor de locatie en de bruidsfotograaf. De meeste stellen willen toch in het voorjaar en zomer trouwen. Verder hoef je je geen zorgen te maken dat vanwege een zwoele zomeravond al je gasten buiten staan ipv op de dansvloer bij de dj.

Wil jij ook een herfstbruiloft? Neem snel contact op met mij.

Laat een bericht achter