Trouwfotograaf Volendam

Trouwfotograaf Volendam, de reportage toen en nu.

Graag neem ik je als trouwfotograaf Volendam mee in dit verhaal. trouwfotograaf volendam trouwen volendamDit verhaal gaat immer niet alleen over trouwfotograaf Volendam. Ik leg uit dat het werk van de trouwfotograaf in de loop der jaren enorm is veranderd.

 

Neem pakweg een trouwreportage van 50 jaar geleden. Statige foto’s waren toen namelijk heel normaal. Vooral bij het stadhuis. smit bokkum volendam bruidspaar volendam trouwen volendamTrouwen deed je bij het stadhuis. Iets anders was namelijk niet denkbaar. Nu is het stadhuis van edam/Volendam wel een pareltje natuurlijk. Geen wonder dat het nog een populaire trouwlocatie is.

De trouwfotograaf Volendam is er nu en hele dag bij.

Vroeger was het ondenkbaar dat je als trouwfotograaf Volendam bij het aankleden van de bruid was. Er werden foto’s gemaakt op het stadhuis. trouwfotograaf volendam bruidsfoto volendamHet tekenen van de akte was een heel belangrijk moment. Foto’s werden er gemaakt in de deuropening van het stadhuis. Eerst van het bruidspaar en daarna van ieder stelletje apart. En dat was het eigenlijk wel qua bruidsfotografie. Als we een paar jaar verder gaan werden er nu ook foto’s gemaakt bij het ophaalmoment. Maar nog steeds zag je daar weer die statige foto’s terug. De trouwreportage op locatie werd er aan toegevoegd.

De trouwreportage gaat de goede kant op.

In het park werd het bruidspaar statig neergezet. Het bruidspaar keek daardoor in de camera. Passie was er daarom nog niet te ontdekken in de trouwreportagee. Als we naar de jaren 80 gaan, toen ging het al wat verder los. We kennen allemaal wel een bruidspaar achter een boompje die naar de camera keken. volendam trouwenEn wat dacht je van de bruid op de motorkap van een gave auto? Ja de trouwreportage werd al wat gewaagder.

Er kwam in de jaren 90 wat meer creativiteit bij kijken. Of het mooi is, sja dat moet ieder voor zich weten. Zet de bruidegom dichtbij de camera, de bruid verder weg. Hij houdt zijn hand horizontaal. Dan mikte de fotograaf zo dat de bruid op zijn hand stond. Weer wat later was sepia heel erg hip en de zwart/wit foto’s met bijvoorbeeld het boeket in kleur. Allemaal trends die in de loop der jaren hip waren in de trouwreportage.trouwfotograaf volendam

Journalistieke wijze.

Gelukkig zijn we in de laatst jaren steeds meer gaan kijken naar mooie momenten in de trouwreportage. We zijn journalistieker gaan kijken en werken. Het mag allemaal losser en gewaagder. Wat meer passie in de bruidsfotografie. Door digitale technieken kan er nu ook veel meer. Ik werk graag met flitsers of continu licht voor echt spectaculaire trouwreportage. Ik hou ervan en het is mijn vak!

In mijn portfolio TROUWEN vind je enorm veel eigentijdse bruidsfotografie. Bij het portfolio fonkelend zie je bruidsfotografie met vuurwerk en sterretjes. Ben jij enthousiast geworden en nog op zoek naar een trouwfotograaf Volendam? Neem dan nu CONTACT met mij op. Maar ook als je buiten Volendam trouwt wil ik graag jullie trouwfotograaf zijn.

Laat een bericht achter