Trouwfotograaf Hengelo

houtmaat hengelo

Trouwfotograaf Hengelo door Creatieve Fotomissies.

Trouwfotograaf Hengelo begon bij het super leuke huis van Guus en Domenique.

Daar was de bruid druk bezig om zichzelf tot bruid om te toveren. k werd als shoe-aholic enorm enthousiast van de GE-WEL-DIGE schoenen van de bruid. Ik bedoel glitters, hakken en Jimmy Choo, maak me gek!  jimmy chooGuus wachtte zijn bruid beneden op. En familie en vrienden waren erbij. Iedereen kon het bruidspaar bewonderen. Daarna konden we even genieten van een broodje. Niet veel later zijn we op pad gegaan naar een oude loods in Hengelo. Een industriele fotoreportage met het bruidspaar. Aangekomen bij de Houtmaat, waar we de rest van de dag zouden blijven werd het bruidspaar door de daggasten ontvangen.

Trouwen op het water.

Tijd om te trouwen! En dat gebeurde. Een koepeltje op het water, zo romantisch! trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengeloDe babs maakte er een leuke ceremonie van. Er werd in ieder geval volop gelachen. Door het bruidspaar maar ook door de gasten. Na de ceremonie liep het bruidspaar langs de daggasten. trouwfotograaf hengelo De daggasten deden volop hun best om mooie bellen te blazen. Guus trok een fles champagne open zonder beleid. Maar daardoor kon ik dat wel mooi vast leggen. Wat een enthousiasme! Inmiddels begon het te regenen. Maar toch hebben we wat foto’s gemaakt in de prachtig groene omgeving van de Houtmaat.

De bruidstaart werd aangesneden en een gezellige borrel volgde. Voor trouwfotograaf Hengelo een mooi moment om de trouwringen te fotograferen. Toen de avondgasten binnen waren regende het nog steeds.

Feest bij de Houtmaat in Hengelo.

Het bruidspaar opende het feest met een toffe openingsdans. En daarna ging het feest los en met los bedoel ik LOS! Het bruidspaar nam ik later op de avond nog even mee naar buiten voor een korte avondshoot. Het regende inmiddels niet meer, maar de lucht was nog wel vochtig. Dat leverde wel een heel toffe bruidsfoto op. Met die foto won ik zelfs een masteraward! houtmaat hengeloTegen het einde van de avond was de dansvloer bezaaid met bier, wijn, gebroken glas en feestend publiek. Wat een energie! Ik moest me als trouwfotograaf Hengelo af en toe even terugtrekken. trouwfotograaf hengelo trouwfotograaf hengelo Niet alleen om bij te komen, maar ook om mijn camera af te drogen.

Ik heb zo vet genoten van deze energieke bruiloft. Hopelijk zien en voelen jullie die energie ook in de foto’s gemaakt door trouwfotograaf Hengelo.

En vergeet mij niet te contacten als jij ook een bruisende bruidsreportage wilt. Bekijk op je gemak het portfolio trouwen en fonkelend maar en overtuig jezelf. Ik hoop dat ik ook jullie bruiloft mag vast leggen.

 1. Oh, wat een leuk blog!!
  Lieve Corrine, wat hebben wij een topdag gehad en wat heb je geweldige foto’s gemaakt!
  Elke keer als we de foto’s zien, moeten we weer terugdenken aan de mooiste dag van ons leven!
  Je hebt het perfect verwoord en vooral op de foto gezet, het was 1 groot feest 😀
  Ik zou je aan iedereen aanbevelen 🙂
  Liefs Domenique

Laat een bericht achter