Trouwen Kasteel Meerwijk

bruidspaar

Trouwen bij Kasteel Meerwijk heeft heel veel voordelen.

Je kan er niet alleen de hele bruiloft vieren, maar je kan er ook slapen! Deze prachtige en sprookjesachtige setting waren het decor van de bruiloft van Gerard en Ankie.
Vanwege corona was de bruiloft van mei naar juli verplaatst.

Trouwen kasteel Meerwijk dat deden zij!

De dag begon met de visagie en het bruidskapsel van Ankie. Dat vond plaats in de bruidssuite. Gerard deed de finishing touch van zijn kleding bij de verzameling whiskey. Een prachtige houten kast met glazen en whisky was zijn decor.

trouwen kasteel meerwijkLeuk en toepasselijk omdat het bruidspaar graag een lekker whiskey drinkt.

Na de first look hebben we eerst wat foto’s gemaakt van het bruidspaar op het landgoed.

kasteel meerwijk Hier zijn genoeg toffe plekjes te vinden. De ceremonie vond binnen plaats, iedereen was ingedeeld zodat er een veilige afstand tussen de koppels en gezinnen was. De kale babs maakte er een gezellige en komische ceremonie van.

trouwen kasteel meerwijkbruidspaar ceremonie kasteel meerwijk Na de ceremonie werd de taart aangesneden. Het was prachtig weer dus de borrel met hapjes vond buiten plaats.getrouwd

BBQ bij Meerwijk.

De bqq was uitstekend verzorgt. Alle gangen werden uit geserveerd en de gerechten waren zeer smakelijk. Het buffet met dessert, bonbons en taart was enorm uitgebreid, maar de meeste mensen zaten al vol van de overheerlijke bbq. Maar toch werd er wel genoten van al dat zoets. In de avond kwamen er nog wat avondgasten bij. De deuren bleven open en het bruidspaar opende het feest met een openingsdans.

openingsdansMooi om te zien! Wat later op de avond nam ik het bruidspaar nog even mee voor een paar artistieke trouwfoto’s. Na een onwijs leuk en gezellig feest namen een aantal daggasten een sterretje mee naar buiten en kon het bruidspaar de locatie verlaten onder een sproojesachtige sterretjespoort.

Deze bruiloft was niet alleen gezellig en sociaal maar vooral ook heel erg mooi. Mooie mensen,  mooie locatie, mooie omgeving, mooi bruidspaar, wat wil je nog meer?trouwen kasteel meerwijk

Ga jij ook trouwen bij Kasteel Meerwijk of ergens anders? Neem dan snel contact met mij op.

 

Laat een bericht achter