Trouwen in Frankrijk

trouwen in frankrijk

Trouwen in Frankrijk, een grote wens van Ralph en Melissa.

Trouwen in Frankrijk en wel in Cannes. En zo vloog ik half juni met familie en vrienden van het bruidspaar naar Cannes. Het bruidspaar had in de bergen bij Cannes een geweldige villa afgehuurd met zwembad. zwembad cannesOp het vliegveld werden we afgehaald door het bruidspaar en zo reden we die avond de bergen in naar de villa. Een spannend ritje want hoe vind je de weg in het donker? Maar dat is uiteindelijk gelukt. Bij de villa aangekomen hebben we even gekletst met het bruidspaar en een borrel gedronken, daarna ben ik afgezet bij mijn B&B.

Daar heb ik heerlijk geslapen en de volgende ochtend stond een riant ontbijt voor me klaar. Ik bedoel 1 croissant, 4 eieren, kaas, jam, 4 yoghurtjes en een heel stokbrood vond zelfs ik iets teveel van het goede. Niet veel later werd ik opgehaald door Melissa en naar de villa gebracht.

Bruiloft in Frankrijk.

De dag voor de bruiloft had het bruidspaar wat leuke activiteiten bedacht voor het hele gezelschap. Maar ach het was lekker weer en de sfeer was zo relaxed dat we de hele dag bij de villa zijn gebleven. Echt niks mis mee.Voor het diner vertrokken we met het hele gezelschap naar het centrum van Cannes. Bij een steakhouse hebben we overheerlijk gegeten, de sfeer zat er al goed in. Een deel van het gezelschap ging na het diner terug naar de vila.

Loveshoot Cannes.

Ik en het bruidspaar zijn er op uit getrokken om een loveshoot te doen in Cannes.

cannes bruidspaar frankrijk loveshootAls je net het drukke gedeelte uitloopt kom je prachtige pittoreske straatjes tegen. En dan met de haven van Cannes op de achtergrond leverde dit wel heel toffe platen op. Daarna zijn we terug gereden en kon ik me alvast voorbereiden voor morgen.

Want morgen zou er dan echt getrouwd worden, in Frankrijk dus. In de ochtend was ik er al klaar voor en de visagiste deed de make up van Melissa en hielp samen met de moeder van Melissa met het aankleden.

bruid trouwen in frankrijk aankleden bruidBij de olijfbomen zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. Babs Marielle die de meeste wel kennen van het tv programma married at first sight was er ook lekker vroeg. Marielle en ik hadden al eens eerder samengewerkt dus het weerzien was onwijs leuk en gezellig!trouwen in frankrijk

De ceremonie.

En zoals je van Marielle mag verwachten maakte ze er een prachtige en zeer persoonlijke ceremonie van. Persoonlijk omdat alle gasten hun handtekening mochten zetten maar ook de 2 honden van het bruidspaar. Bennie en Luka die beide zeer enthousiast waren. Na de ceremonie volgde een toost, met prachtige gegraveerde glazen. Want Melissa beheert niet alleen een webshop voor wijnglazen maar ook kan je daar je glazen laten graveren. En hoe tof is het dan om die glazen van je eigen logo te voorzien.

trouwen in frankrijk

Bruidstaart.

De bruidstaart gemaakt van witte chocolade stond al een poosje klaar en het was een zeer warme dag. De taart werd aangesneden door het bruidspaar en daarna nam de moeder van Melissa het over. De taart was wat zacht geworden waardoor het bijna onmogelijk werd om nog fatsoenlijke stukken te snijden. Maar de bubbels en taart smaakte ZO goed dat niemand zich bekommerde om de grote uiteen gevallen stukken bruidstaart. Met de vieze handen foto won ik een award. Die zalige bruidstaart ging overigens tot de laatste kruimel op en bruidshond Bennie keek likkebaardend toe. Met die foto won ik een internationale award, zo tof!

bruidstaart award winnende bruidsfotograaf trouwen in frankrijk hond bruidstaart

Met het bruidspaar ben ik erop uit getrokken om in de omgeving wat mooie foto’s van het kersverse bruidspaar te maken. Hier is trouwen in Frankrijk dan zo duidelijk. Wat een geweldige omgeving!

trouwen in cannes trouwen in frankrijkWe vergaten een beetje de tijd en moesten flink doorrijden om op tijd bij het restaurant aan het strand van Cannes aan te komen.

bruidspaar cannes

Diner in Cannes.

Daar volgde een avond vullend diner, dat was zo onwijs lekker. Tongstrelende gerechten kwamen voorbij met elke keer een ander wijntje. Maar goed ik was nog steeds aan het werk dus niet teveel wijn voor mij. Bij zonsondergang maakte we nog wat foto’s op het strand. Na het gezellige en overheerlijke diner zijn we terug gereden naar de villa voor de afsluiter met sterretjes.

sterretjes op je bruiloftEen berelange maar ozo toffe dag. De dag erop kon ik relaxed inpakken en daarna volgde de rit weer naar huis. Wat een geweldige bruiloft met hier en daar een beetje chaos, maar vooral veel lol, gezelligheid, eten en veel borrels.

Voor net zo’n toffe bruidsreportage neem je contact met mij op. Ik verzorg graag de bruidsfotografie voor je.

4

  1. We zijn nog steeds ongelofelijk blij dat we voor Corrine gekozen hebben als trouwfotograaf. Naast dat we het gewoon heel gezellig met elkaar gehad hebben zijn het echt zulke mooie foto’s geworden. Sommige foto’s lijken wel een schilderij zo mooi! We raden haar dan ook zeker aan als je echt prachtige foto’s wilt hebben van jullie bruiloft. Je trouwt hopelijk maar 1x en dan is het fijn om zo’n mooie herinnering ervan te hebben. Wij kijken nog regelmatig de foto’s terug om weer even na te genieten van deze prachtige dag.

Laat een bericht achter