Kasteel Woerden | de bruiloft van Vincent & Reneé

kasteel woerden

Kasteel Woerden staat middenin het centrum van Woerden.

Omringt door water kan je het statige kasteel Woerden niet missen.

Kasteel Woerden was de trouwlocatie van Vincent en Reneé.

Maar mijn dag startte in Hilversum. Eerst naar het statige ouderlijk huis van Vincent waar hij zich gereed maakte. bruidegom Daarna reed ik door naar het huis van het bruidspaar waar Reneé zich gereedmaakte.

Wat een geweldig huis met fantastische oude details. Het duurde niet lang of Vincent haalde zijn bruid op. Na een toost met familie en wat heerlijke broodjes konden we op pad voor de fotoreportage. bruidspaar
Maar oeps ik bleek een lekke band te hebben. Gelukkig kon ik de auto van het bruidspaar lenen. In het bos en op de heide hebben we wat foto’s gemaakt om vervolgens naar Kasteel Woerden te rijden. En wat een verrassing! want de babs was een bekende van mij!

Erg leuk om Esther de Groote weer aan het werk te zien.

De vaders van het bruidspaar spraken beide het bruidspaar op hun eigen wijze toe.kus bruidspaar trouwen kasteel woerden Na het ja-woord stond op het terras de bruidstaart klaar. Een troubadour maakte de receptie wel heel gezellig en het zonnetje was overheerlijk net als de bruidstaart overigens.bruidpaar kasteel woerden kasteel woerden

Het diner vond plaats in 1 van de kelders met grote gewelven van Kasteel Woerden. Een lange tafel was mooi gedecoreerd en er waren een paar emotionele en mooie speeches. bruidspaar kasteel woerden trouwringen kasteel woerdenOndertussen fotografeerde ik ook de trouwringen en daarna kon het feest losbarsten. Eerst werd er nog even buiten geborrelt want het weer was nog steeds heerlijk.

Met een flashmob inclusief 2 nonnen werd het bruidspaar verrast en daarna ging het feest echt los. Oma’s, ouders, bruidspaar, vrienden en familie, iedereen stond op de dansvloer. Hoe tof is dat!feest kasteel woerden bruidspaar

Na een korte avondshoot voor Kasteel Woerden met het bruidspaar vertrok ik niet naar huis. Ik moest eerst terug naar Hilversum om daar de auto van het bruidspaar af te leveren. Nadat ik de sleutels in de brievenbus had gestopt kon ik in mijn, inmiddels van reserveband voorziene, auto op te pikken. En zo kon ik dan uiteindelijk naar huis toe. Wat een geweldige en vrolijke dag.bruidsfeest feest kasteel woerden

Geniet mee van de foto’s van de bruiloft bij Kasteel Woerden. Vergeet je niet de rest van deze website te bekijken? Bij het portfolio trouwen doe je heel veel inspiratie op. Het lijkt me geweldig als je contact met mij op neemt.kasteel woerden

 

 

 

Laat een bericht achter