Kasteel Sterkenburg bruidsfotografie

kasteel sterkenburg trouwen

Kasteel Sterkenburg is een mysterieus kasteel.

Graag kom ik bij Kasteel Sterkenburg. Dit keer was ik bij Kasteel Sterkenburg voor de bruiloft van Roland & Martine. Ik ontmoette dit leuke bruidspaar op de Love & Marriagebeurs.

Dit kasteel is een bijzonder kasteel. Vol met toffe oudheden en curiosa. Het kasteel heeft diverse kamers en je kan er zelfs slapen. Ik begon deze dag bij Martine die zich in de bruidssuite gereed maakte. kasteel sterkenburg kasteel sterkenburgHet kasteel heeft lichte kamers met prachtig licht. Als bruidsfotograaf kan je bij Kasteel Sterkenburg je hart ophalen. Nadat het bruidspaar elkaar voor het eerst zag zijn we buiten aan de slag gegaan met de fotoreportage.

Ceremonie in kasteel Sterkenburg.

De ceremonie was binnen gepland. In de prachtige en sfeervolle zaal die dit keer weer heel anders was ingericht als de laatste keer dat ik hier was. Een knusse en gezellige ceremonie werd geleid door een grappige Babs. kasteel sterkenburg Na de felicitaties was er in de middag een relax moment. We hebben een aantal groepsfoto’s gemaakt, maar verder was het vooral een gezellig samen zijn. Martine speelt in een orkest. En dat orkest kwam in de middag optreden, echt super tof! Dit was voor het bruidspaar ook een aangename verrassing.

Uiteindelijk bleef er een klein groepje over die in het kasteel van een overheerlijk diner konden genieten. kasteel sterkenburg Ik bleef in de buurt en at tussendoor zodat ik de trouwringen ergens in Kasteel Sterkenburg kon fotograferen. Daar heb ik een bijzondere foto van de trouwringen gemaakt. Later won ik met deze foto een vette award met deze foto. Na het diner was het buiten nog heerlijk. Dus ik nam het bruidspaar even mee om het prachtige gouden licht te pakken. kasteel sterkenburg trouwenDe bijzondere en zeer persoonlijke bruidstaart werd aangesneden. bruidstaartIedereen kon genieten van de laatste zonnestralen met een stukje bruidstaart.  Er was live muziek op het terras en later op de avond kon iedereen meedoen met een dansinstructie. feest

Het was een enorm gezellige en vooral ontspannen trouwdag. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand niet van heeft genoten.

Roland en Martine dank je wel dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn bij Kasteel Sterkenburg.kasteel sterkenburg

Ben je zelf nog op zoek naar een trouwfotograaf? Dat komt goed uit want ik ben beschikbaar voor nieuwe bruidsreportages. Neem daarom snel contact met mij op.

 

 

Laat een bericht achter