Great Gatsby Wedding van Sander & Corinne

great gatsby wedding

Great Gatsby Wedding in Kasteel Keukenhof.

De Great Gatsby Wedding van Sander & Corrine was in 1 woord FANTASTISCH! Ze trouwden in mei bij Kasteel Keukenhof. Ik mocht al eens eerder bruidsfotograaf zijn bij Kasteel Keukenhof.

Eerst rij ik naar Sander om daar de voorbereidingen te fotograferen in het hotel. great gatsby weddingDaarna rij ik door naar Kasteel Keukenhof. In het koetshuis zit de bruid op haar gemak. De visagiste is druk bezig met de make up en het kapsel van Corinne. Het is er heerlijk ruim, dus ik kan lekker mijn gang gaan. bridal make up

Great Gastsby wedding Kasteel Keukenhof.

Het decor van het landgoed met het kasteel is perfect voor een great gatsby wedding. De first look tussen het bruidspaar vind dan ook bij de voordeur plaats. In een toffe oldtimer komt Sander aangereden en dan zien ze elkaar voor het eerst. Ze vinden elkaar waanzinnig mooi en tof! Dan is het tijd voor een fotoshoot met het bruidspaar rond het landgoed. Het is niet heel warm voor de tijd van het jaar, maar het is droog en prima te doen buiten.

kasteel keukenhof

great gatsby wedding

great gatsby wedding

Ceremonie buiten.

De ceremonie vind dan ook buiten plaats. Carina Roemers maakt er een mooie en persoonlijke ceremonie van. Bij de gasten is het thema great gatsby wedding al goed te zien hier en daar, superleuk!

kasteel keukenhof bruidspaar

Great gatsby bruidstaart.

En wat hebben ze een gave bruidstaart ook helemaal in het thema great gatsby wedding, en ook hier komen de kleuren zwart en goed goed terug, maar hier gaan we nog veel meer van zien deze dag. Het is trouwens een ijstaart in verschillende smaken. Iedereen smult en er wordt na de toost gezellig gekletst.

bruidstaart great gastsby wedding

Na de groepsfoto gaan we terug naar het koetshuis waar een prachtig diner wordt uitgeserveerd. De accessoires zijn fantastisch en allemaal zelf gemaakt door Corinne. Al dat zwart en goud is geweldig, ik word hier heel blij van! Tussendoor zijn er paar heel toffe speeches en na het diner is het tijd om het thema great gatsby wedding verder uit te bouwen.

great gatsby wedding diner great gatsby wedding

Nagenoeg iedereen heeft een andere outfit voor de avond. Glitterjurkjes, parel en gouden kettingen, veren, naaldhakken, zwart en goud is werkelijk overal. Het feest wordt geopend, eerst nog even een jaren 50-achtig nummer en dan gaat de dj los en alle gasten ook. Jong en oud staan op de dansvloer. En dan als verrassing komt om een uurtje of elf niemand minder dan DJ Paul Elstak. great gatsby wedding kasteel keukenhof feest

DJ Paul Elstak.

Nou die weet er een feestje van te maken! Wat een energie! De bruid hakt erop los, het is echt te gek om te zien. dj paul elstakHet plezier en energie spat van de inmiddels volle dansvloer. Op het einde staat iedereen met sterretjes buiten klaar en dat zijn dan de laatste foto’s die ik maak van deze ubergave great gatsby wedding.

bruiloft kasteel keukenhofIk heb onwijs genoten van de bruiloft van Sander & Corinne. En dat hun trouwalbum zwart wordt met een gouden rand en gouden letters, zal geen verrassing zijn denk ik?

Heb jij mijn portfolio al bekeken en wil je ook dit soort fotografie, neem dan nu contact met mij  op!

4

 1. Hoi Corrine,

  Super leuk om terug te lezen en de foto’s er bij te zien!
  Wat een dag was dat! Zo mooi! We hebben echt genoten. Wat zijn wij blij met jou als fotograaf. Prachtige foto’s!! Perfect de sfeer van het moment vastgelegd. En natuurlijk Niet te vergeten.. jij als persoon. Het was fijn en gezellig om jou er bij te hebben.
  Nogmaals dank! En hopelijk komt er nog eens een Great Gatsby wedding op je pad 😉

  Liefs, Sander & Corinne

 2. Wat een leuke blog en super vette foto’s van een topdag! Ik houd er zó van als een bruidspaar écht durft te kiezen en zij deden dit. Geweldig stel ook, die vergeten we niet snel, of niet Corinne! Super leuk (als trouwambtenaar) om jou eindelijk eens aan het werk te zien! Goed werk!

  Groetjes,
  Carina Roemers,
  De Babs

Laat een bericht achter