De Kasteelbruiloft van Agnes en Thierry

kasteel de haar

Een echte kasteelbruiloft, de bruiloft van Agnes en Thierry.

En mooi was het deze kasteelbruiloft, geloof me. Ik startte op 21 augustus bij het prachtige verblijf van de beste vriendin van Agnes. Die woont daar in Breukelen zo iddylisch dus ik snapte helemaal waarom Agnes daar omgetoverd wilde worden als bruid. Helemaal leuk was dat de bruidsstyliste een oude bekende van mij is. Sandra deed haar best met de visagie en haar en ik deed mijn best als bruidsfotograaf. Het is altijd fijn als een dag ontspannen en vol gezelligheid begint.

kasteelbruiloft aankleden bruid

En dat was vandaag niet anders. Toen Agnes eenmaal was aangekleed ben ik naar bruidegom Thierry gereden in Leidse Rijn Utrecht.

bruidegomNiet lang nadat ik daar was gearriveerd kwamen ook de ouders van het bruidspaar en de broer van Thierry. Thierry maakte zich verder gereed en het hele gezelschap reed daarna naar Kasteel de Haar om deze kasteelbruiloft verder voort te zetten.

First look op de kasteelbruiloft bij Kasteel de Haar.

Het bruidspaar had elkaar nog niet gezien en bij de waterput met het kasteel op de achtergrond vond de first look plaats.

kasteelbruiloft bruidspaar

Prachtig om te zien hoe blij ze waren om elkaar te zien. Na dit mooie moment was het tijd voor de fotoreportage op het landgoed van Kasteel de Haar. Uiteraard ook met het kasteel op de achtergrond want een kasteelbruiloft zonder kasteel als decor kan natuurlijk niet.

zwart wit bruidspaar bruidspaar kasteel kasteel bruiloft

Maar deze fantastische kasteelbruiloft is nog niet tot een einde hoor. We hebben de tijd genomen voor de fotoshoot op het langoed van Kasteel de Haar. Daarna werden we in het kasteel ontvangen voor een prachtig diner. Het gezelschap was niet zo heel groot, maar daarom des te knusser om zo met elkaar te dineren. Zelfs ik had een plekje aan tafel en ja ik genoot van deze fantastische en sfeervolle locatie in het kasteel.

kasteelbruiloft

Trouwen in het kasteel.

Nu ben ik al vaker in Kasteel de Haar geweest voor een bruiloft, het kasteel ligt immers vlakbij mijn huis in Maarssen. Maar nooit eerder had ik de ceremonie in het kasteel zelf. En dat ging nu dus wel gebeuren. Trouwen in de avond en trouwen in een kasteel dat had het bruidspaar voor ogen en dat gebeurde op deze kasteelbruiloft.

kasteel de haar kasteelbruiloft

Na de prachtige ceremonie, die werd geleidt door de tante van Thierry, wachtte het gezelschap het bruidspaar buiten op. Onder een magische poort van sterretjes en het kasteel als decor liepen ze hier doorheen. Door naar het tuincafe, waar de bruidstaart op hun wachtte.

kasteelbruiloft

Nadat deze was aangesneden en er was getoost op het geluk van het bruidspaar was de avond verder ontspannen en gezellig.

bruidtsaart avond kasteel de haar Later op de avond begon het flink te regenen en hebben we in een flinke stortbui nog wat foto’s gemaakt. Hard lachend en drijfnat zijn we daarna naar de parkeerplaats gereden om van auto te wisselen.

kasteelbruiloftIk heb werkelijk ZO genoten van deze bijzondere en te gekke kasteelbruiloft!

Voor meer info kan je contact met mij opnemen.

4

  1. Het was zeker een mooie dag met een mooie bruid en bruidegom. De foto’s zijn ook erg mooi geworden. Corrine bedankt voor de mooie reportage.

Laat een bericht achter