De beste bruidsfotograaf

auto bruidspaar

De beste bruidsfotograaf, Creatieve Fotomissies.

Wie kan zich de beste bruidsfotograaf noemen en wat houdt het eigenlijk in; de beste bruidsfotograaf? Daar zijn de meningen over verdeeld. Je weet immers de belangrijke momenten van de trouwdag vast te leggen op het juiste moment. Ook weet de beste bruidsfotograaf feilloos hoe, waneer en welke camera’s, flitsers en lenzen hij moet gebruiken.beste bruidsfotograaf

De beste bruidsfotograaf is hartstikke fit.

Want rennen op een trouwdag komt zeker voor. Rennen, vliegen, hollen, vallen, liggen en vooral weer opstaan, het hoort erbij. Ik denk niet dat je 1 persoon de beste bruidsfotograaf kan noemen. Uiteindelijk heeft dit alles toch ook te maken met SMAAK! En smaken verschillen. Wat voor de 1 de beste bruidsfotograaf is kan dat voor de ander dat totaal niet zijn. Het maakt ook niet uit, het is geen titel waar gestreden om hoeft te worden. Het is wel leuk om er even bij stil te staan. Een aantal keer ben ik zo genoemd, “jij bent de beste bruidsfotograaf”, supertof natuurlijk.

Blije bruidsparen.

Voor mij is het belangrijk dat bruidsparen blij zijn met mij als fotograaf. En of ik dan de beste bruidsfotograaf ben of niet, dat is niet belangrijk.

Iedere bruiloft is een feestje om vast te leggen en het is hard werken maar dat heb ik er graag voor over. Bruidsparen kiezen mij om mijn uitgesproken stijl van fotografie en nabewerking. Natuurlijk is het super als je net als ik diverse awards op je naam hebt staan. Bruidsparen zijn maar wat trots als 1 van hun bruidsfoto’s een award heeft gewonnen. Awards zijn absoluut een mooie kers op de taart.

Ook is het fantastisch dat ik in 2016 in de top 10 van de Masters of Dutch Wedding awards stond en in de top 150 van SLR Lounge van beste internationale bruidsfotografen. Bij WPJA stond ik in 2015 en 2016 en 2018 in de top 50 van beste bruidsfotografen wereldwijd. En in 2017 zelfs in de top 25! In 2018 stond ik op de 18e plek van beste bruidsfotografen in de benelux van de masters. Allemaal dingen om super trots op te zijn!

Onderscheidend zijn.

Wat mij onderscheidt ten opzichte van andere bruidsfotografen is mijn manier van werken.

Ik ben op de dag zelf vooral journalistiek bezig. Dat wil zeggen dat ik emoties en gebeurtenissen registreer en vastleg zonder in te grijpen. Echte emoties en dan krijg je dit soort foto’s:bruidsmeisje

Altijd neem ik mijn flitsers en flitsstatieven mee.

Een heel gedoe zou je denken. Maar voor mij is dat heel normaal. Vaak is het licht net niet naar mijn zin. Soms te weinig, niet mooi van kleur of net de verkeerde hoek. Dan is het fijn als je je eigen licht bij je hebt. Bij het gereedmaken levert dat al heel gave beelden op zoals deze:haarlak bruid bruidfoto beste bruidsfotograaf

Tijdens de fotoshoot op locatie neem ik ook van alles mee.

Meerdere camera’s, lenzen en flitsers. Ik flits met mijn speedlights op statief dus los van mijn camera. De foto’s hieronder zijn allemaal gemaakt met behulp van 1 of meerdere flitsers.

creatieve bruidsfoto trouwen huize frankendae

Ben jij ook op zoek naar een bruidsfotograaf die zulke toffe trouwfoto’s maakt? Neem dan nu contact met me op.

Laat een bericht achter