Bruiloft Parc Broekhuizen

bruiloft parc broekhuizen

Trouwen in Leersum bij Parc Broekhuizen.

Bruiloft parc broekhuizen, deze bruiloft was een jaar uitgesteld vanwege corona, maar begin oktober 2021  mocht er gelukkig weer gefeest worden.

Deze bruiloft parc broekhuizen was wel heel bijzonder, waarom? Nou een internationaal huwelijk is sowieso al bijzonder. Het bruidspaar en vele gasten kwamen over uit het Verenigd Koninkrijk.

bruidsschoen parc broekhuizenHet eerste deel van de ceremonie werd gedaan zoals we kennen in Nederland. Want de bruid komt namelijk uit Nederland. Het tweede deel van de ceremonie zat vol met Indiase tradities. Aangezien de bruidegom zijn roots in India liggen. Daardoor werd het een mooie mix.  bruiloft parc broekhuizen

Hotelkamer Parc Broekhuizen.

Ik begon mijn dag bij de bruid die door Urmila in de make up werd gezet en het haar werd omgetoverd tot een prachtig bruidskapsel. Aangezien het bruidspaar verbleef in een prachtige kamer van Parc Broekhuizen  konden we daar mooi gebruik van maken. Weddingplanner Annelies was de hele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden.  

Trouwceremonies.

Na de Indiase ceremonie vol met traditionele en kleurrijke momenten was het tijd voor de Nederlandse ceremonie. Met babs Pauline had ik al eens eerder mee samen gewerkt.

bruiloft parc broekhuizenWederom maakt zij er weer een prachtige en zeer persoonlijke ceremonie van. Na een aantal speeches, het aansnijden van de taart en wat groepsfoto’s had het bruidspaar en ik even de tijd om een paar foto’s te maken. Omdat er niet veel tijd was voor de fotoshoot, werden we door de manager in een golfkarretje rond gereden op het terrein. Wat hebben we onwijs veel lol gehad.

bruidstaart

Diner.

Tijdens een uitgebreid diner met mooie gerechten waren daar nog een paar persoonlijke speeches en begon om een uurje of 10 in de avond de feestavond. Eerst een vader bruid dans en daarna een officiele bollywood openingsdans ala flashmob.

bruiloft parc broekhuizenWerkelijk in 1 woord GEWELDIG! Terwijl Indiaanse hapjes en bitterballen elkaar aflosten ben ik rond middernacht naar huis gegaan. Vol energie en vol liefde. Wat een onwijs mooie dag! Het bruidspaar wil liever privé blijven. Om die redenen zijn er geen namen genoemd en worden er geen foto’s getoont waarop zij te zien zijn.

bruiloft parc broekhuizen

Werken met een mooi bruidspaar en hun fantastische gasten is alleen al te gek. Maar ook het team van bruiloftleveranciers was uitmuntend deze keer. Wil je ook de bruidsfotografie voor mij laten verzorgen?  Bel of mail mij voor een afspraak.

Laat een bericht achter