Bruiloft Fort Vechten

bruidspaar

Bruiloft Fort Vechten, de trouwdag van Denise en Sanul in woord en beeld.

Deze bruiloft Fort Vechten is echt een sprookje. Graag neem ik je mee in dit oosters-nederlands sprookjesverhaal. Het is zeker niet de eerste bruiloft Fort Vechten die ik fotografeerde. Maar deze dag is wel heel speciaal. In alle opzichten speciaal. Ik start mijn dag in Zeist, bij het huis van het bruidspaar. Daar is Sanul aanwezig met zijn moeder en broertje die vanuit Sri Lanka zijn overgekomen. Helaas kon de vader van Sanul er niet bij zijn. Maar Sanul was maar al te blij met de komst van zijn moeder en broer. bruidegom moeder bruidegomZijn moeder had zich uitgeslooft in de keuken en ze had allemaal lekkere hapjes gemaakt. En ik moest ook proeven. Het was lekker! Nadat Sanul zich had aangekleed ben ik naar Denise gereden. bruidsvisagie

Denise zat in een hotel met 2 vriendinnen. Daar werd haar make up en haar gedaan. Haar vriendinnen hielpen haar met aankleden.
De vader heeft Denise heeft een superleuke oldtimer en Denise kroop achter het stuur. Haar beste vriendin naast haar en zo zijn ze naar Fort Vechten gereden.bruid

De fotoshoot bij Fort Vechten.

De ontmoeting tussen de bruid en bruidegom vond plaats bij het binnenfort. Sanul was aangenam verrast toen hij zijn bruid zag. Wat een prachtig stel is het! first lookDe fotoshoot hebben we binnen en buiten het fortcomplex gedaan. bruiloft fort vechten fort vechten bruiloft trouwen fort vechten fort vechten bruidspaarDaarna was het tijd voor de bruid en haar vader om te verstoppen. Toen iedereen klaar stond voor de ceremonie kwam de bruid met haar vader aan.

Huwelijksbootje.

Maar niet lopend, nee ze kwamen aanvaren in een bootje. Wat een emotioneel en romantisch plaatje! bruiloft fort vechtenHet weer was geweldig, daarom werd er buiten getrouwd. Gelukkig maar, want het zag er buiten uit als een sprookje. Nadat Denise was weggegeven door haar vader kon de ceremonie starten. fort vechten bruiloft bruidspaar ceremonie bruiloft fort vechten trouwen fort vechten Wat was het mooi om te zien dat er tradities vanuit Sri Lanka in waren verwerkt. Het bruidspaar had het zichtbaar naar hun zin. Er werd enorm veel gelachen. Aan het einde van de ceremonie werd het kersverse bruidspaar bestrooit met bloemblaadjes. trouwen fort vechtenNiet lang daarna stond de bruidstaart klaar om aangesneden te worden.bruidstaart

De borrel.

De middag bestond uit een gezellig samenzijn van vrienden en familie. Het diner vond plaats onder de luifel. De luifel was prachtig gedecoreerd met honderden bloemen, lampionnen en waxinelichtjes. Wat een magisch tafereel. diner fort vechtenDenise kon niet heel lang genieten van het diner want voordat het feest in Bollywoodstyle los barsste werd zij omgetoverd door oosterse prinses. Een visagiste, kapster en aankleeddames hadden daarvoor 2 uur nodig. Maar eerlijk is eerlijk het resultaat was adembenemend. first look Niet alleen Denise kleedde zich om voor het feest. Nagenoeg alle daggasten trokken ook kleding aan die het bruidspaar eerder uit Sri Lanka hadden meegenomen. Het omkleden van iedereen was al een feestje op zich. Toen Sanul zijn Denise als Sri Lankaanse bruid zag, was wederom zijn verbazing enorm. ZO mooi had hij nou ook weer niet verwacht.

Het huwelijksbootje 2.

We hebben nog even een momentje gepakt om wat foto’s te maken. In het huwelijksbootje. bruidspaar fort vechtenEr scheen een prachtig goud licht over het meer. Romantischer en sprookjesachtiger dan dit krijg je toch niet?

Bollywood Feest.

Daarna maakte ze samen een prachtige entree door de gang van het Fort. Voorop de Dholi Brothers en buiten wachtte iedereen het bruidspaar op.
De openingsdans was geweldig. Geheel op Sri Lankaanse wijze opende het bruidspaar het feest. feest fort vechten bollywood fort vechten bruiloft fort vechten fort vechten bruiloft En daarna kon iedereen los en dat gebeurde ook. Ergens rond middenacht vertrok ik naar huis. Wat een fantastische dag heb ik beleeft.

Ik hoop dat ook jij hebt meegenoten van de bruiloft Fort Vechten.fort feest feest bruiloft bruiloft

Ben je nog op zoek naar een fotograaf of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. Meer magische foto’s vind je oa bij FONKELEND, TROUWEN en LOVESHOOT.

Laat een bericht achter