Bruidsfotografie Rotterdam

vuurwerk op je bruiloft

Bruidsfotografie Rotterdam, op deze prachtige dag van Tzs en Emily.

Ook al startte ik op de bruiloft van Tzs en Emily in Den Haag. Bruidsfotografie Rotterdam omdat een groot deel van de dag in Rotterdam afspeelt. We reisden van Rijswijk naar Rotterdam. Daarom bruidsfotografie Rotterdam

Toen Emily was ze enorm enthousiast over mijn werk bruidsfotografie Rotterdam.

Toen ik de trouwplannen hoorde van Tsz en Emily werd ik ook enorm enthousiast! Een heerlijke volle bruiloft. Met als klap op de vuurpijl een feestavond in het Inntel hotel in Rotterdam. En die avond werd er om 22.30 uur vuurwerk afgestoken. Het was namelijk die dag de afsluiting van de wereldhavendagen in Rotterdam.

En zo begon ik vol enthousiasme met bruidsfotografie Rotterdam. Eerst pikte ik mijn collega Nynke op en begonnen we bij Emily haar ouderlijk huis. bruidsfotografie rotterdam deurspelletjes De deurspelletjes begonnen rustig met wat dansjes en opdrukken. Daarna werd al snel wat heftiger. Bijvoorbeeld een banaan eten uit een grote onderbroek. Of harige benen waxen, auw. Het doorgeven van nori zonder handen, leverde hilarische momenten en foto’s op! Nadat er genoeg was betaald mocht Tsz eindelijk zijn bruid ophalen.

Thee ceremonie.

Na de thee ceremonie mocht Emily naar buiten. We reden daarna naar het ouderlijk huis voor het vervolg van de theeceremonie. De huwelijksceremonie vond plaats bij het Savarin hotel in Rijswijk. bruidsfotografie rotterdam bruidspaar rotterdamNa de ceremonie sneed het bruidspaar de taart aan. Het bruidsboeket werd weg gegooit en ook gevangen! Daarna zijn we naar Rotterdam gereden voor een fotoshoot.

Trouwfoto’s in Rotterdam.

Bruidsfotografie Rotterdam omdat we nu echt in Rotterdam zijn aangekomen. bruidsfotografie rotterdam bruidsfotografie rotterdam trouwfotograaf rotterdamNa de shoot zijn we naar de hoogste verdieping van het Inntel gelopen. De zaal was mooi versierd en het uitzicht spectaculair!

Voor bruidsfotografie Rotterdam om te smullen. Tijdens het eten begon het te schemerenen en hebben we het bruidspaar mee naar buiten genomen voor wat bruidsfotografie Rotterdam met de skyline. Een tof moment vond ik dat het bruidspaar bij iedereen aan tafel langs ging om te proosten.

Vuurwerk.

Toen was het wachten op het vuurwerk. Alles stond klaar om het bruidspaar met het vuurwerk te fotograferen. Maar oeps… het vuurwerk werd vanaf een andere kant afgestoken. trouwfoto rotterdam bruidsfotografie rotterdam vuurwerk op je bruiloftAls een speer zijn we met alle apparatuur naar de andere kant gerent. Het is gelukt en wat was het gaaf! Na dit vuurwerk begon ook de feestavond, Tsz en Emily opende het feest met hun openingsdans. Wat hebben we genoten van deze toffe bruiloft. Wil jij ook een toffe bruidsreportage in Rotterdam of waar dan ook. Neem dan CONTACT met mij op.

2

  1. Wat was het een leuke dag!! Geweldig om al die tradities van zo dichtbij mee te maken, wat hebben we gelachen bij de deurspelletjes šŸ˜€ Leuk bruidspaar, geweldige locaties, echt bijzonder om het vast te mogen leggen, erbij te mogen zijn. Veel geluk Tsz en Emily!!

Laat een bericht achter