Bruidsfotografie Nijmegen

bruidspaar vasim

Bruidsfotografie Nijmegen, hoe kom ik nou vanuit Maarssen weer in Nijmegen terecht zal je je afvragen.

Bruidsfotografie Nijmegen aangezien Anita en Sanne mijn folder meegenomen hadden op de love & marrigagebeurs. Niet veel later namen ze contact met mij op. Of ik de bruidsfotograaf op hun trouwdag wilde zijn. JA! was mijn antwoord. Superleuk en tof om bruidsfotografie Nijmegen te gaan doen.

Bruidsfotografie Nijmegen is niet nieuw voor me.

Ik was er al eens eerder, maar dan bij totaal andere locaties.

Ik begon mijn dag bij Sanne, die bij haar ouders verbleef. bruid aankleden bruidToen Anita haar op kwam halen was het moment dat ze elkaar zagen echt enorm overweldigend. first look Zo gaaf 2 meiden in een totaal verschillende bruidsjurk en toch zo passend bij elkaar. Ze hadden wel matching Nikes aan, wat een goed detail!

De vasim is een groot industrieel terrein waar de muren vol met toffe graffity’s staan. Daar hebben we een stoere fotoreportage gemaakt. bruidspaar nijmegen bruidsfotografie nijmegen vasima nijmegen vasim nijmegen trouwen bruidspaar vasimTrouwen deden ze in het prachtige Wijchen. Ook al was ik hier eerder geweest het was wederom prachtig licht binnen! En wat was het mooi dat beide dames door hun vaders werden weggegeven. trouwen wijchen bruidsfotografie nijmegenBij het naar buiten lopen als getrouwd stel werden ze opgewacht door familie en vrienden. Bellenblaas geeft dan een mooi effect!trouwen nijmegen bellenblaas bruiloft bruid tatoage

Terug naar bruidsfotografie Nijmegen want als diner en feestlocatie hadden Anita en Sanne de old cave in het centrum van Nijmegen uitgekozen. Wat een bijzondere locatie. Je zit namelijk letterlijk in een oude grot onder grond. trouwreportage nijmegen trouwfotograaf nijmegen bruidsfotografie nijmegenDe versiering in de grote zaal was ook hier prachtig. Daar heb ik nog een paar creatieve foto’s gemaakt. Het eten was supergoed en erg veel. Toen was het toch echt tijd om een feestje te vieren. Anita en Sanne maakte hun entree en werden verwelkomt door al hun gasten. Een gezellige avond was het gevolg. En zo halverwege de avond eindigd voor mij het avontuur bruidsfotografie Nijmegen. Onwijs gaaf dat ik de bruiloft van Anita en Sanne mocht vastleggen.

Geniet mee van bruidsfotografie Nijmegen. En of jullie nou trouwen in Nijmegen of ergens anders in Nederland of daarbuiten, dat maakt niet uit. Neem gewoon contact met mij op en maak een afspraak.

Laat een bericht achter