Bruidsfotografie klooster Bethlehem

bruidsfotografie klooster bethlehem

Bruidsfotografie klooster Bethlehem, bruidsfotografie in een klooster?

Jazeker, bruidsfotografie klooster Bethlehem. Dit voormalig nonnenklooster is namelijk omgebouwd tot een prachtige en zeer bijzondere trouwlocatie.

Bruidsfotografie klooster Bethlehem omdat Sjoerd & Sanne niet zo gek ver van het klooster af wonen. Voor mij was het een uur rijden om bruidsfotografie klooster Bethlehem tot een feit te maken.

We beginnen in Oss bij Sjoerd, die zich zenuwachtig was en zich omkleedde, daarna vertrok ik naar Sanne. bruidsfotografie klooster bethlehem Het kapsel van Sanne werd gedaan door haar oom, hoe tof is dat! De oom van Sanne leefde zich theatraal uit met de haarlak. Toen hij klaar was kon de visagiste beginnen aan de make up van Sanne. Nadat ook Sanne was aangekleed was het de eer aan haar vader om haar voor het eerste te zien als bruid. Daarna  kon Sjoerd zijn bruid bewonderen in de tuin. Nadat ze elkaar uitvoering hebben bekeken zijn we in de auto gestapt en naar het klooster gereden.bruidsfotografie klooster bethlehem klooster bethlehem trouwfotografie klooster bethlehem trouwen klooster bethlehem bruidsfotografie klooster bethlehem

Daar begint bruidfotografie klooster Bethlehem.

Niet alleen de locatie is prachtig met die glas in lood ramen. Maar ook de decoratie was fantastisch in de kleuren wit en roze. Op de witte loper kwam eerst Sjoerd met zijn zus aanlopen. Niet lang daarna kwam Sanne met haar vader naar binnen. Tijdens de ceremonie waren er veel mooie doorkijkjes om van bruidsfotografie klooster Bethlehem ware kunstwerkjes te maken.

De bruidstaart stond buiten en werd aangesneden door het bruidspaar. Daarna hebben we wat foto’s buiten gemaakt. En uiteraard ook binnen in het fantastische klooster met de prachtig gekleurde ramen.klooster bethlehem bruidsfotografie klooster bethlehem

Tijdens het diner heb ik de speeches gefotografeerd en het begin van de feestavond. Bij de feestavond zag ik een mooie zonsondergang. Het bruidspaar heb ik snel mee naar buiten genomen voor een paar bruidsfoto’s. Het is altijd fijn om daar nog even gebruik van te maken.
Ik vond het een eer om als bruidsfotografie klooster Bethlehem aan het werk te mogen. Als bruidsfotograaf heb ik enorm genoten van deze dag! Mocht je nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf, neem dan nu contact met mij op.

 

 

Laat een bericht achter