Bruidsfotografie kasteel Engelenburg

bruidsfotografie kasteel engelenburg

Voor bruidsfotografie kasteel Engelenburg moest ik naar Apeldoorn.

Bruidsfotografie kasteel Engelenburg voor de bruidloft van Eric en Paulien. Ik reisde dus eerst af naar Apeldoorn. Als bruidsfotograaf kasteel Engelenburg kom je nog eens ergens!

Paulien haar kapsel en make up werd gedaan door haar eigen nichtje. Het aankleden gebeurde in de oude slaapkamer van Paulien. first look bruidDe moeder van Paulien hielp haar daarmee. Toen was het wachten totdat Eric aan kwam en zijn Paulien voor het eerst zag!

Blij liepen ze naar beneden waar de vader van Paulien een traantje moest wegpinken, zo mooi vond hij zijn dochter. Na deze mooie momenten zijn we op pad gegaan. Naar het bos waar het zonnetje zich liet zien. het was nog vroeg en erg koud, maar Eric en Paulien trotseerde de kou en hadden er onwijs veel zin in. bruidsfotografie kasteel engelenburg

Bruidsfotografie kasteel Engelenburg na de trouwreportage.

Na de fotoshoot in het bos zijn we naar Kasteel Engelenburg gereden voor de huwelijksplechtigheid. Daar begint eigenlijk bruidsfotografie kasteel Engelenburg. In de serre werd het huwelijk voltrokken. Eric en Paulien spraken zelf hun geloften uit en dat leverde mooie emotionele momenten op. bruidsfotografie kasteel engelenburgDe deuren stonden open waardoor we een geweldig uitzicht op het groen van buiten hadden.

Daarna volgen in rap tempo de groepsfoto’s, de duiven los laten en felicitaties. bruidsfotografie kasteel engelenburg bruidsfotografie kasteel engelenburgMaar ook hebben we genoten van en over heerlijke lunch na de huwelijksvoltrekking.

Kerkje in Hall.

We reden naar het prachtige kleine kerkje in Hall. Grappig was dat de bloemenmeisjes hun werk overdadig deden. Maar ook de 2 ringendragers wandelde de hele kerk door. Uiteindelijk zijn de ringen bij het bruidspaar aangekomen. kerkelijk huwelijk bruidsfotografie kasteel engelenburgHierna zijn we weer teruggereden naar Kasteel Engelenburg en was daar de receptie. Na de receptie was er een intiem diner voor familie in een andere kamer. Een grote prachtig gedecoreerde tafel stond in deze kamer. Er werden intieme en mooie speeches voorgedragen aan het bruidspaar. Als dessert stond de bruidstaart op de menukaart. bruidsfotografie kasteel engelenburg bruidsfotografie kasteel engelenburgVakkundig werd de bruidstaart door het bruidspaar met een sabel aangesneden. En na het aansnijden van de bruidstaart zat ook mijn taak als bruidsfotograaf erop. Heb je ook genoten van bruidsfotografie kasteel Engelenburg? Vergeet dan niet om even CONTACT met me op te nemen!

4

  1. Het was echt een zeer geslaagde dag wat ons betreft. En de foto’s waren super snel bij ons binnen; lekker nagenieten.
    Mooie blog Corrine en we zijn zeer tevreden met de foto’s. De eerst canvas hangt al aan de muur!
    Groet, Eric

Laat een bericht achter