Bruidsfotografie bij Kasteel Kerckebosch

De bruiloft van Niek en Marloes.

Bruidsfotografie bij Kasteel Kerckebosch in mei 2022. Want deze bruiloft van Niek en Marloes was echt om door een ringetje te halen. Op deze dag was het immers niet alleen mooi weer, maar alles op deze dag vond plaatst bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Doordat alles op 1 locatie plaats vond was deze dag enorm relaxed.

Getting ready bij Kasteel Kerckebosch.

Marloes werd opgemaakt in het kasteel in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte. Ook daar werden de haren van hun dochter mooi gemaakt.

bruids visagie bruidsfotografie bij kasteel kerckebosch

Daarna werd de bruid door haar moeder geholpen in haar trouwjurk. Dit vond weer plaats in de bruidssuite van het kasteel.

bruid en moeder

De bruidegom kleedt zich aan.

Niek was in een andere kamer en ik ben tussendoor daar even heen gelopen om ook de voobereidingen van de bruidegom vast te leggen.

bruidsfotografie kasteel kerckebosch

First look in het kasteel.

Niek wachtte beneden aan de trap zijn bruid op, Marloes kwam van de trap af in het prachtige Kasteel Kerckebosch.

kasteel kerckebosch

Bruidsfotografie bij Kasteel Kerckebosch.

Uiteraard hebben we gebruik gemaakt van het mooie weer, de mooie tuin en de binnenkant van Kasteel Kerckebosch. Het is toch heerlijk als je niet ver hoeft te lopen voor een prachtige fotolocatie.

bruidpsaar bruid bruidspaar bruidsfotografie bij kasteel kerckebosch

kasteel kerckeboschDe trouwceremonie.

Niek en Marloes wilden absoluut binnen trouwen, omdat de trouwzaal zo mooi is. En toegegeven dat is ook zo. Niek kwam binnen met hun dochter en nichtje. Marloes kwam binnen lopen met haar vader. Wat was dit een prachtige en emotioneel moment. Sowieso was de hele ceremonie prachtig. Hier en daar een lach en een traan.

trouwen vader en bruid ceremonie kasteel kerckebosch moeder bruid ringen wisselen

De bruidstaart.

De taart werd aangesneden buiten op het terras. Die bruidstaart was zo lekker dat er hier en daar nog wat gasten voor een 2e stukje gingen. Ook de dochter van Niek en Marloes ging voor nog een stukje en likte het taartbordje zelfs af.
Later volgden er nog een paar mooie en leuke speeches op het terras in de zon.

speech bruidsfotografie kasteel kerckebosch bruidstaart toost kerckebosch

Dineren bij Kasteel Kerckebosch.

Een lange tafel was mooi gedekt en daar werd nog een speech gehouden voor het bruidspaar. Hier heb ik nog een uurtje mooie sfeerbeelden kunnen maken.
Het was een genot om bruidsfotografie bij Kasteel Kerckebosch te mogen uitvoeren. Een prachtige dag met mooie mensen, mooie locatie en vooral een prachtig en lief bruidspaar!

Ik ben beschikbaar voor bruiloften bij Kasteel Kerckebosch maar uiteraard ook op andere trouwlocaties in Nederland of waar dan ook. Stuur mij snel een mailtje voor een afspraak. Maar misschien wil je eerst mijn portfolio bekijken.

Laat een bericht achter