Bruidsfotografie Amersfoort

bruidsfotografie amersfoort

Bruidsfotografie Amersfoort bij Casper en Nadia

Op 4 september startte ik bij ze thuis. Op dat moment was Kelly van Visagie Baron druk bezig met het bruidskapsel en daarna de visagie. En als Kelly zich bezig houdt met kapsels en de visagie dan komt het echt wel goed! bruidsfotografie amersfoortBij het aankleden hielp de moeder van Nadia haar en niet lang daarna wachtte ze Casper op in de slaapkamer.

Oude Magazijn Amersfoort.

Later zijn we naar het oude magazijn doorgereden voor een snelle lunch en een reparatie aan de jurk van Nadia. bruidsfotografie amersfoortCasper stond op de sleep en gaf zijn bruid een zwiep met de schommel, voel je hem aankomen? Juist een grote winkelhaak was het resultaat. Maar Casper en Nadia waren niet erg onder de indruk, de winkelhaak werd er vakkundig uitgeknipt door Casper. Daarna hebben we nog wat toffe shots kunnen maken.

De ceremonie bij het Oude Magazijn in Amersfoort.

Uiteraard werd er veel gelachen want zo zijn Casper en Nadia. trouwen oude magazijn bruidspaar Na het aansnijden van de bruidstaart en het proosten met blauwe bubbels hebben we buiten nog wat foto’s gemaakt. bruidstaart oude magazijn amersfoort bruidsfotografie amersfoort bruidegom Daar werd ook het boeket weggegooit. Een superchique diner vond plaats bij Merlot in Amersfoort. Ondertussen maakt ik foto’s van de trouwringen. Toen het donker werd zijn het bruidspaar en ik naar buiten gegaan. Daar in Amersfoort hebben we nog wat foto’s kunnen maken.bruidsfotografie amersfoort bruidsfotografie amersfoort

Bruidsfotografie Amersfoort op zijn best bij oa de koepelpoort. Daarna zat het er alweer op voor mij. Als bedankje kreeg ik een heerlijke fles bubbels mee.

Bubbels.

Daar kan je mij blij mee maken. Ik ben namelijk gek op kadootjes en bubbels! Mijn dag kon al niet meer stuk met dit fantastisch gezellige en komische bruidspaar. Na dit mooie geschenk heb ik ze voor altijd in mijn hart gesloten natuurlijk!

Bruidsfotografie Amersfoort was zo leuk om te doen, geniet mee van deze fotoreportage. En mocht je gaan trouwen in Amersfoort wacht dan niet en neem contact met mij op!

 

Laat een bericht achter