Bruidsfotograaf Volendam

paviljoen puur trouwen

Bruidsfotograaf Volendam bij Jan Smit.

Bruidsfotograaf Volendam, niet de hele dag in Volendam. Maar hoe Volendamser kan het zijn als je de bruiloft van  Jan Smit mag fotograferen?

Ik was aangenaam verrast en voelde me vereerd om deze toffe bruiloft vast te leggen als bruidsfotograaf Volendam. We hebben het niet over de bekende zanger Jan Smit overigens. Er zijn meer mensen in Volendam die Jan Smit heten. Een grappig detail is dat de bruid Corine heet.

Als bruidsfotograaf Volendam had ik me niet van te voren kunnen bedenken hoe het weer zou worden op deze bruiloft.

Stel je dit eens voor: november, koud, windkracht 9 tot 10 met windstoten van 110 km/per uur en veel regen en donkere wolken. De weersvoorspelling op de bruiloft van Jan en Corine die uitkwam. Nu ben ik niet vies van een beetje regen. Maar om nou een prachtig bruidspaar in dit weer buiten te zetten, ging te ver.

Deze dag start ik bij Corine. Toen ik arriveerde was zij bijna klaar met de visagie en haar kapsel. bruidsfotograaf volendam bruidsfotograaf volendamAankleden was snel gepiept aangezien ze daarbij professionele hulp had. Voordat de ceremonie in de sint vincentiuskerk begon ben ik nog bij Jan langs geweest. Jan werd door zijn broer geholpen met aankleden. Het bruidspaar zag elkaar voor het eerst in de kerk. bruidsfotograaf volendam bruidspaar bruidEen prachtige ceremonie waarbij er door een groot koor werd gezongen. Na de ceremonie was de receptie bij restaurant Smit Bokkum.

Bruidstaart.

Daar aangekomen was duidelijk dat buiten fotograferen geen optie was. De bruidstaart werd aangesneden en binnen was het superdruk. smit bokkumVan buiten naar binnen fotograferen leek mij de beste optie. Glibberend ben ik naar buiten gegaan om vanaf buiten naar binnen te fotograferen. Het bruidspaar staat er ontspannen op en ook de haven van Volendam is in beeld. bruidspaar bij smit bokkum

Paviljoen Puur.

Daarna zijn we naar Paviljoen Puur in Diemen gereden. Het bruidspaar en ik met de auto, de gasten met een bus.

Helaas was er file, veel file. ik was keurig op tijd bij paviljoen Puur. De bus liet geruime tijd op zich wachten.paviljoen puur Maar ondertussen was er een stukje blauwe lucht te zien en was het even droog. Heel snel hebben we nog een fotoshoot gedaan.

Fotoshoot bij Paviljoen Puur.

Daarna hebben we bij Paviljoen Puur binnen nog wat foto’s gemaakt. paviljoen puur trouwen Toen eindelijk de bus met de daggasten arriveerde kon de ceremonie beginnen. Het zat stampvol binnen. Eigenlijk was de ceremonie buiten gepland. Maar door het onstuimige weer is de ceremonie naar binnen verplaatst. De rukwinden waren te gevaarlijk om buiten te trouwen.

Het bruidspaar had er zin in. Er was ruimte voor humor. Na de ceremonie ging iedereen naar beneden. Daar werd een toost uitgebracht. Inmiddels zat ook mijn tijd erop. Het was een gezellige en fantastisch leuke bruiloft. Ik en het bruidspaar hebben ervan genoten!

Bruidsfotograaf Volendam was een mooie rol die ik mocht spelen deze dag. En voor het aankomende jaar staat er weer een bruiloft in Volendam gepland.

 

 

4

Laat een bericht achter