Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg

trouwfoto kasteel sterkenburg

Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg in Driebergen.

Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg is als een sprookje. Guiseppe en Lotte wonen vlakbij kasteel Sterkenburg in Driebergen. Als klein meisje droomde Lotte er al van om ooit trouwen in het kasteel. Maar ook Guiseppe was al vanaf jonge leeftijd geintrigeerd door het mysterieuze kasteel. En nu was het dan zover! Trouwen in kasteel Sterkenburg.

Als bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg was ik erbij.

Mijn advies om ook de visagie, het kapsel en aankleden te doen in het kasteel hebben Guiseppe en Lotte van harte aangenomen. bruidsfotograaf kasteel sterkenburg bruid kasteel sterkenburg aankledenIn de ochtend startte ik bij Lotte, in de bruidssuite was de visagiste en kapster al bezig met Lotte. Hoe tof is om de hele dag als bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg daadwerkelijk de hele dag in het kasteel te zijn.

Schildpadkamer.

De moeder van lotte en haar zus waren ook aanwezig. Tussendoor ben ik naar Guiseppe in de schildpadkamer gegaan. Hij werd daar door zijn vader geholpen met aankleden. bruidegomToen de bruid en bruidegom klaar waren was het moment waarop ze elkaar voor het eerst zien een privemomentje. Oké ik was er dan wel bij als bruidsfotograaf kasteel sterkenburg. Maar ik was onzichtbaar voor het bruidspaar uiteraard. Guiseppe en Lotte hadden niet door dat ik er ook bij was.bruidspaar sterkenburg

Maar bruidsfotograaf kasteel sterkenburg gaat verder. Nadat ze de trap af kwamen lopen konden familie en vrienden het prachtige bruidspaar ook bewonderen.

Fotoshoot romdom kasteel Sterkenburg.

Buiten rondom het kasteel hebben we wat mooie plekjes gevonden voor de fotoshoot. bruidsfotograaf kasteel sterkenburg bruidspaarNa een lekkere lunch was het bijna tijd voor de officiele plechtigheid. En niet alleen het bruidspaar stal de show. Ook kleine Zoë stal de show. Ze trok de veters van opa spontaan los en was lekker aan de wandel. Daarna wilde ze haar zelf geschilderde ringendoosje liever niet afgeven.bruidsfotograaf kasteel sterkenburg

Kapel van Sterkenburg.

Een kerkelijke inzegening in de piepkleine kapel van het kasteel vond plaats na de ceremonie. Niet iedereen paste in de kapel maar geen nood. De vele gasten konden toch alles meemaken van een klein afstandje. Origineel detail: het gastenboek was een oud exemplaar van het leesboek “de geest van Sterkenburg”.

De gezellige borrel duurde de rest van de middag. Daarna verhuisde het besloten gezelschap naar het koetshuis voor een uitgebreid diner. Ik heb nog een klein stukje van het diner gefotografeerd. Tussendoorn heb ik het bruidspaar nog eventjes mee naar buiten genomen voor een korte fotosessie bij het prachtig verlichte kasteel. kasteel sterkenburg bruidstaart bruidstaart trouwfoto kasteel sterkenburgDaarna kneep ik er tussenuit. Nagenietend van de ontspannen en gezellige sfeer van deze bruiloft. Bruidsfotograaf kasteel Sterkenburg, dat wil ik wel vaker zijn! Ik hoop dat je hebt meegenoten van de bruidsfotografie bij Kasteel Sterkenburg.

Wil jij ook zo’n toffe bruidsreportage, neem dan snel CONTACT met mij op! Heb je de andere TROUWFOTO’S al bekeken op deze website. Vergeet niet te kijken bij FONKELEND, dat is heel speciaal!

2

  1. Ha corrine,
    Bedankt voor het schrijven van het leuke blog! We zijn echt ontzettend blij met alle mooie foto’s! Nogmaals bedankt!
    Groetjes,
    Lotte

Laat een bericht achter