Bruidsfotograaf Kasteel Montfoort

bruidsfotograaf kasteel montfoort

Bruidsfotograaf Kasteel Montfoort, het was weer zover.

Als bruidsfotograaf Kasteel Montfoort kom ik graag in Montfoort.

Het mooie van mijn werk is dat ik overal en nergens kom, dat maakt het spannend en steeds weer uitdagend.
Peter en Sharon sprak ik op de love & marriagebeurs in Utrecht. De klik was er direct! Nadat we later hadden afgepsproken om wat meer in de details te treden wist ik hoe tof deze bruiloft zou gaan worden. Peter vertelde me dat hij graag wiskey drinkt en daarbij graag een sigaar rookt. Mijn fotografen hart gaat sneller kloppen bij die uitspraak.

Maar laten we eens beginnen bij het begin van de bruiloft van Peter & Sharon. Ik begon bij hun thuis in Amersfoort waar Sharon haar make up werd gedaan. bruidHaar zus, moeder en vriendin waren ook aanwezig. Er hing een ontspannen en gezellige sfeer en ik kon lekker mijn gang gaan. Tijdens het aankleden begon de spanning wat toe te nemen. Even later was het zover, Peter was in aantocht. Sharon liep naar beneden en daar zagen ze elkaar voor het eerst. Wat een speciaal moment is dat toch. Een beetje onwennig stapte ze later de auto in en zijn we naar een heel bijzondere foto locatie gereden. Kasteel het hammetje in Vathorst. Een maf bouwerk wat een beetje op instorten staat. We mochten  niet naar binnen, maar op het terrein zelf mochten we wel fotograferen. trouwen

Daarna zijn we door gereden naar Montfoort.

Daar begint het bruidsfotograaf kasteel Montfoort verhaal. Eerst was het tijd om te trouwen in de commanderije. bruidspaar bruidsfotograaf kasteel montfoort Een taart en toost moment vond plaats bij de heeren van Montfoort. Borrelen met vrienden en familie in de tuin. Ook daar werden wat sigaren gerookt. Peter had namelijk gezorgd voor een voorraadje die iedereen kon nuttigen. bruidsfotograaf kasteel montfoort
Tijdens de borrel vond ik een momentje om de ringen te fotograferen. Peter & Sharon houden van gamen en Mario vinden ze beide heel tof. Bij hun thuis was mijn oog gevallen op Mario in zijn autootje. Ik dacht gelijk; die neem ik even mee. Kijk zelf maar wat het resultaat is geworden van deze niet gewone trouwringfoto. Met deze foto heb ik een internationale award gewonnen.trouwringen

Na een intiem diner was het tijd voor de feestavond. Aan het begin van de avond vielen de eerste druppels buiten. Als bruidsfotograaf Kasteel Montfoort word ik daar heel blij van. Mensen kijken wel eens verbaasd dat ik gelukkig wordt van een regenbui. Als ze dan uiteindelijk de foto’s zien snappen ze het wel, haha.bruidsfotograaf kasteel montfoort

Avondshoot.

Later op de avond zijn het bruidspaar en ik naar buiten gegaan om in het donker nog wat foto’s te maken. Het regende flink op dat moment. Snel heb ik mijn flitsers neergezet. Gelukkig was ik was nog net op tijd voor een paar gave regenfoto’s. Het was alweer snel droog. Peter rookte nog een sigaar en daar heb ik ook wat foto’s van gemaakt voordat ik naar huis vertrok.

Deze bruidsfotograaf kasteel Montfoort kon dik tevreden naar huis rijden. Weer heb ik een geweldige bruiloft mogen fotografen! Wil jij ook een toffe bruidsreportage van Creatieve Fotomissies? Bel of mail mij dan maar.

2

Laat een bericht achter