Bruidsfotograaf Corrine

corrine

Het leven van bruidsfotograaf Corrine.

Bruidsfotograaf Corrine dus. In dit blog zal ik iets meer over mezelf vertellen als bruidsfotograaf Corrine.

Veel mensen vinden het leuk om iets meer over te weten over mij als persoon privé en over bruidsfotograaf Corrine.

Bruidsfotograaf Corrine is geboren in Dordrecht.

Mijn eerste spiegelreflexcamera was een Minolta 5000. Die kocht ik van mijn eerste salaris. En eerlijk gezegd deed ik maar wat. Maar fotograferen vond ik maar wat leuk!

Mooie reizen heb ik gemaakt naar Costa Rica, USA West, USA Oost, Thailand, Sri Lanka, Egypte en Maleisie. Er kwam een stel op mijn pad met trouwplannen. Ze wilde mij als bruidsfotograaf. Er werd een afspraak gemaakt en ze kwamen langs voor een gesprek. Ik liet ze mijn reisfotografie zien. Ze waren zo enthousiast dat ze mij direct als bruidsfotograaf boekte. Daar begint mijn avontuur als bruidsfotograaf Corrine.

Van een 40 urige werkweek ben ik 32 uur gaan werken bij dezelfde baas.

Na 12 jaar vond ik het daar welletjes en vond ik een baan van 24 uur. Niet veel later schreef ik mezelf in bij de kamer van koophandel. Een half jaar later zei ik mijn kantoorbaan vaarwel. Zo startte mijn full time carriere als bruidsfotograaf Corrine. Het is geen grap, maar 1 april 2005 was mijn bedrijf Creatieve Fotomissies een feit en werd ik bruidsfotograaf Corrine.

Nieuwe liefde voor Corrine.

Via internet vond ik begin 2008 de liefde van mijn leven. Hij is mijn held, grote liefde, steun en toeverlaat en kent me als geen ander. Door hem kon ik doorgroeien. We kochten begin 2010 een huis in Maarssen. Een hoekhuis met een grote tuin. In 2 maanden tijd hebben we samen het huis compleet verbouwd en naar onze zin gemaakt. Daarna begonnen we aan de tuin die we hebben omgetoverd tot een groene jungle.

jungle tuin

In 2014 wonnen we zelfs een prijs met onze tuin die werd uitroepen tot mooiste verborgen tuin van Maarssenbroek!

Onze tuin vol met groene jungle achtige planten.

We zijn beide grote dierenvrienden en onze kippen en eenden hebben een luxe leven bij ons. Maar ook vogels, egels, kikkers, muizen, padden en salamanders hebben een goed leven in onze tuin.

zijdehoenders

Ondertussen hebben we samen waanzinnige reizen gemaakt naar o.a Mauritius, Vietnam, Egypte, Malediven, Spanje, Curacao, Bonaire, Cuba, Gambia, Tobago, Filipijnen, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Sumatra, Flores, Sint Maarten en Seychellen. Samen hebben we prachtige avonturen onder water en boven water beleeft.

In 2013 kwam een ommekeer in mijn carriere als bruidsfotograaf.

Ik sloot me aan bij Master Photographers Network, ik liet mijn werk beoordelen door 2 ervaren coaches. In 6 maanden tijd haalde ik mijn brons masterschap en mag ik mij als bruidsfotograaf Master Fotograaf noemen. In hetzelfde jaar deed ik mee aan een themawedstrijd binnen Master Photographers Network en won ik een brons award met deze foto.brons award

Ook werd ik als bruidsfotograaf Corrine genomineerd voor de bruidsfotoaward en won ik in 2014 de vakprijs.

Bruidsfoto award

Een maandje later was het weer feest en ontving ik bij MPN een zilver award, en een eervolle vermelding. Eind 2016 vond ik tijd om MPN te verlaten. Ondertussen heb ik ook een aantal eervolle vermeldingen en masterawards gewonnen bij De Masters. In de loop van de jaren won ik diverse awards met bruidsfotografie. Dat is echt supertof en een mooie kers op de taart.

Ik heb het druk als bruidsfotograaf, maar ook als zakelijk fotograaf.

En ik vond het in 2019 tijd worden voor een nieuwe website. Deze website is geheel ingericht voor bedrijfsfotografie. De specialisaties zijn culinaire fotografie.

2

Laat een bericht achter