Bruidsfotograaf Beeckestijn

bruidsfotograaf beeckestijn

Bruidsfotograaf Beeckestijn, heel fijn om hier weer aan de slag te gaan.

Wat fantastisch om weer een keer als bruidsfotograaf Beeckestijn te mogen fotograferen. Dit keer begon ik in Haarlem bij Daniëlle de voorbereidingen te fotograferen. bruidIk was er veel te vroeg dus ik kon rustig beginnen met een kop thee. Gertjan kwam Daniëlle ophalen hun zoontje en familie keken toe. Daarna konden we op weg naar buitenplaats Beeckestijn voor de fotoreportage.

Daarom de naam bruidsfotograaf Beeckestijn.

Beeckestijn is een enorm groot landgoed en we hebben wat stukken gelopen. bruidsfotograaf beeckestijn landgoed beeckestijn bruidsfotograaf beeckestijn Het bruidspaar vond dat prima. We hebben wat geposeerde maar ook mooie spontane momenten op de foto gezet.

Buiten op het landgoed Beeckestijn trouwen.

Het was prima weer om buiten te trouwen. Zacht zonlicht en een aangename temperatuur waren perfect op deze bruiloft. Het bruidspaar sprak mooie worden tegen elkaar en het ja woord werd bezegeld met ringen en een kus. bruidsfotograaf beeckestijn landgoed beeckestijn Na het officiele gedeelte werd er buiten getoost en de bruidstaart aangesneden. landgoed beeckestijn champagne sabreren landgoed beeckestijnEen mobiele dj draaide wat plaatjes voor een ontspannen middag. De tafelschikking zag er prachtig uit, in de themakleuren zacht roze en blauw. Deze kleuren vond je terug in de uitnodigingen, kleding van het bruidspaar en gasten maar ook de decoraties. bruidsfotograaf beeckestijn

Diner.

Tijdens het diner waren er leuke speeches en genoot ik zelf van een heerlijke maaltijd. Met een foto van het diner won ik zelfs een AWARD! bruidsfotograaf beeckestijn

Feestavond in het koetshuis.

De feestavond vond plaats in het koetshuis en het bruidspaar opende de avond op een nummer van KISS (I was made for loving you). Dit nummer werd gespeeld door een fantastische band en de sfeer zat er gelijk goed in. Als bruidsfotograaf Beeckestijn kon ik mijn hart ophalen met al die feestende mensen.

Champagne spuiten.

Even later heb ik het bruidspaar nog even mee naar buiten genomen voor een paar foto’s in het avondlicht. Aldaar hebben ze nog even een flesjes bubbels leeg gespoten. En we hebben wat FONKELENDE foto’s gemaakt. bruidsfotograaf beeckestijn Daarna konden ze weer heerlijk verder genieten van hun feest. Ik ben naar huis gereden, nagenietend van deze mooie bruiloft!

Heb je genoten van de bruidsreportage Beeckestijn? Als jij ook mij als bruidsfotograaf Beeckestijn wilt inhuren maak dan snel AFSPRAAK.

2

  1. Dank je wel, Corrine! Wij hebben jouw aanwezigheid op deze dag als bijzonder prettig ervaren. Naast het feit dat je prachtige, professionele foto’s van ons hebt gemaakt, ben je een heel leuke, warme persoonlijkheid en hebben we jouw aanwezigheid als prettig ervaren. Je bent de hele dag aanwezig geweest bij alle mooie, intieme momenten van onze dag zonder dat je te veel aanwezig was voor ons gevoel. Dank je wel daarvoor! De communicatie voor en na de huwelijksdag verloopt snel, goed en professioneel. We kunnen jouw diensten aan iedereen aanbevelen!
    Hartelijke groet,
    Gertjan en Danielle

Laat een bericht achter