Trouwen in de Domkerk

bruid

Trouwen in de Domkerk in Utrecht.

Trouwen in de Domkerk dat deden S & I. Op vrijdag de 13e september was het zover. Een hele toffe bruiloft in Utrecht. Ik startte mijn dag bij Karel V waar Debbie van de beautiful bride company al druk bezig was met het bruidskapsel. Later begon Debbie ook aan de visagie. Wat werd ze een bijzonder knappe bruid. Het bruidskapsel, de make up en de jurk stonden haar zo onwijs goed. Verbluffend mooi deze bruid.

bruidsmakeup bruid haarlak bruid parfum getting ready bruiloft Ondertussen stond de bruidegom en familie al buiten te wachten op de bruid. De bruid was wat zenuwachtig, maar wat een mooi moment toen het bruidspaar elkaar voor het eerst zagen. Zo mooi!

Fotoreportage in de Hortus Utrecht.

Daarna kon ik met het bruidspaar op pad. Door de oude straten van Utrecht zijn we naar de oude Hortus gelopen voor de fotoshoot. Niet alleen onderweg maar ook in de Hortus hadden ze veel bekijks. En sja dat is niet zo gek, een prachtige bruid met een stoere bruidgom in een onwijs tof en hip pak.

bruidspaar hortus bruidspaar trouwen in de donkerk bruidsfotografie utrecht Na de fotoshoot zijn we weer teruggelopen door Utrecht. Dit keer richting de Kookmeesters. Daar stond de bruidstaart al klaar. Die werd aangesneden onder het toeziend oog van hun zoontje en familie en vrienden. Een toost volgde met een mooie speech en daarna was het tijd voor een borrel met hapjes. Na een heerlijke maaltijd liep het hele gezelschap naar de Domkerk. Vroeg in de avond werd daar namelijk getrouwd.

Trouwen in de Domkerk heeft iets heel speciaals.

Deze kerk is echt indrukwekkend! En ja de ceremonie in de Domkerk was echt prachtig!

trouwen in de domkerk domkerk bruiloft bruiloft domkerkNa de ceremonie hebben we nog een kleine fotoshoot gedaan in het pandhof naast de kerk.

trouwen in de domkerk domkerkOndertussen stonden alle vrienden en familie die in de kerk aanwezig waren klaar om het bruidspaar de ontvangen. Het bruidspaar liep door een haag van honderden sterretjes heen. trouwen in de domkerkEen uitgelaten bruidspaar genoot van alle aandacht. Daarna liepen we allemaal weer terug naar de kookmeesters voor een tof feestje. De dj stond al klaar en het bruidspaar opende het feest. bruiloft bruidsboeket gooienLater op de avond werd het bruidsboeket nog weggegooit wat nog hilarische platen opleverde. En daarna kon ik dik tevreden en met een grote lach op mijn gezicht naar huis toe. Wat een heerlijke bruiloft met alleen maar mooie en gezellige mensen, echt heerlijk!

Mocht jij nog op zoek zijn naar een bruidsfotograaf neem dan snel CONTACT met mij op. Mocht je nog niet overtuigd zijn kijk dan snel op het portfolio TROUWEN voor meer inspiratie.

2

Laat een bericht achter