Bruidsfotograaf Italië

Bruidsfotograaf Italië op een sprookjeshuwelijk.

Voordat ik werkelijk aan de slag kon als bruidsfotograaf Italië duurde het nog even.

We deden eerst een LOVESHOOT in Soesterduinen. Daarna werden de uitnodigingen in de vorm van een paspoort verstuurd. Half mei vertrok familie en de bruidscrew naar Italië.

Bruiloft in Italië.

Bij aankomst in Italië zijn zo’n 40 man per bus vervoerd naar Arezzo en aldaar verdeeld over verschillende hotels. Als bruidsfotograaf Italië maak je nog eens wat mee.

Daarna werden we opgehaald om bij het kasteel te bbq-en en kennis te maken met iedereen. Er waren gasten uit o.a. Amerika, Dubai, Schotland, Nederland, Oman. Deze avond was een mooi begin van wat nog te komen stond.

De volgende dag.

De volgende ochtend werden we opgehaald en kon het fotograferen beginnen van deze te gekke bruiloft. Bij de bruid was het al heel gezellig met 5 bruidsmeisjes en de moeder van de bruid. bruidsfotograaf Italie bruidsfotograaf Italie Iedereen werd onder handen genomen door de professionele handen van Karlijn en Linda van kapsalon Nico Piet.

Bruidssuite in het kasteel.

De bruidssuite in het kasteel was ruim genoeg om iedereen in al zijn gezelligheid te fotograferen. Uiteraard waren er bubbels, chocolade, kadootjes en nog meer bubbels. De sfeer was in ieder geval al goed gezet in deze fantastische ochtend! Nadat de visagie en het bruidskapsel klaar waren kon Yvonne haar jurk aantrekken.trouwen italie bruid haarlak trouwen italieEen supersexy jurk van kant van Galia Lahav. Deze trouwjurk kocht ze bij Bloomfeld in Amsterdam. Echt adembenemend hoe fantastisch de jurk Yvonne stond. Hier zou Brendon om gaan huilen, dat moest wel! Het geheel werd afgemaakt met een prachtige lange sluier en handgemaakte schoenen vol met swarovski kristalen.toscaanse bruiloft bruidsfotograaf Italie trouwen in kasteel bruidsfotograaf Italie trouwen in italie

Trouwen in Italië.

In de kapel van het kasteel zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. De kerkelijke inzegening was prachtig!
Het bruidspaar kreeg een lading rijst en rozenblaadjes over zich heen toen ze naar buiten kwamen lopen. Wat een prachtig moment was dat.bruidsfotograaf Italie Dat vonden meer mensen want deze foto kreeg maar liefst twee AWARDS.

Bruidstaart.

Ze sneden de bruidstaart aan met veel plezier en gekkigheid. bruidstaart Helaas was er niet veel tijd meer tijd over voor de fotoreportage. bruidsfotograaf ItalieHet bruidsboeket werd weggegooit en daarna kon iedereen aan tafel. Een fantastisch diner was het gevolg. Overheerlijk Italiaans eten en prachtige speeches sierden de avond.

Feestavond.

De feestavond die volgde was helemaal geweldig! De band Bahookie speelde de sterren van de hemel! Whiskey, bitterballen, champagne, italiaanse hapjes, alles was aanwezig! Zelfs de babs en dominee waren op de dansvloer aanwezig. Rond middernacht werd iedereen verrast door een mega spektakel van vuurwerk.bruidsfotograaf Italie

Daarna ging het feest nog even door. Tot we rond 1 uur in de nacht met de bus naar ons hotel werden gebracht.

De volgende dag.

Wederom werden we opgehaald met de bus. bruidsfotograaf ItalieVandaag stond in het teken van een wijnproeverij in de Chianti vallei. Wat een prachtig uitzicht. Bij ieder wijntje kregen we een ander gerecht. Een culinaire happening was het. Tussendoor kon ik het bruidspaar fotograferen in de prachtige Italiaanse setting.Bruidsfotograaf Italie, wat een bruiloft was dit!toscaanse bruiloft

De volgende dag was het helaas tijd om naar huis te gaan. Een ervaring en duizenden foto’s rijker kon ik naar huis.

Of jij nou ook op zoek bent naar een bruidsfotograaf Italie of gewoon in Nederland. Neem CONTACT met mij op  voor een toffe bruidsreportage.

3

Laat een bericht achter